Pedagógusaink - Pilisszentiván

Zoller Mária

Marcsi vagyok a Heidi Óvoda alapítója és fenntartója. 30 éve vagyok pedagógus. Pályafutásomat tanító néniként kezdtem, majd hamar rájöttem, hogy az óvodás korosztály áll a legjobban.. Tovább >>

Starck-Vállai Melinda

Óvodánk vezetője, németül és angolul beszélő óvodapedagógusa és délutáni napközink alapítója, tanító nénije vagyok. A gyerekek csak Lindának hívnak. Mivel nálunk fontos a családias...   Tovább »

Oravecz-Vállai Brigitta

Brigi vagyok, óvodánk vezetője és német nemzetiségi óvodapedagógusa. 10 éves voltam, amikor édesanyám, Zoller Mária megnyitotta a saját magánóvodáját, a Heidi Német Nemzetiségi Óvodát...   Tovább »

Nagyné Magdi

Magdi vagyok, mint nyugdíjas jöttem a Heidi óvodába dolgozni. A gyerekek szeretete vezetett erre a pályára már több mint negyven éve. Az óvónői diploma után, a gyógypedagógiai főiskolát...   Tovább »

Gyányi Daniella

Daniella vagyok, a Heidi Óvoda német nemzetiségi óvodapedagógusa. Békés megyéből érkeztem, ahol elsőként 2016-ban kisgyermekgondozó-nevelő végzettséget szereztem...   Tovább »

Hopka Renáta

Reni vagyok, a Heidi oviban dadusként dolgozom. Az eddigiek során, több munkaterületen is dolgoztam már, de mióta a kislányom megszületett, biztos voltam abban, hogy a továbbiakban gyermekek...   Tovább »

Szabó Eszter

Szabó Eszter vagyok, dajkaként dolgozom a Heidi Oviban. Solymáron élek, két kiskamasz fiam van. Több mint 6 éve dolgozom dadusként. Nagyon szeretem a munkámat. Számomra az a legfontosabb, hogy...    Tovább »

Ladányi Rozália

Rozi vagyok, 1978- ban születtem és a a Heidi bölcsőde dajkájaként dolgozom jelenleg. Pilisvörösváron élek a családommal. 2 felnőtt gyermekem van. Régi álmom vált valóra, amikor letettem a dajka vizsgát...   Tovább »

Schuck Orsolya

Orsi vagyok. Pilisszentiván meghatározó része az életemnek, ide jártam óvodába és általános iskolába is. Fiam tanulmányai alatt ismerkedtem meg a Heidi-s világgal, ami egyből magával...    Tovább »

Zarka-Breier Klaudia

Zarka-Breier Klaudia vagyok, 1985-ben születtem. Pilisszentivánon élek férjemmel és kisfiammal. 2007-ben diplomáztam kommunikáció-művelődésszervező szakirányon, ezután pénzügyi területen...   Tovább »

Vállai Krisztián

Krisz vagyok, a Heidi óvodák és bölcsődék fenntartói és gazdasági feladatait látom el. Anyukám, Marcsi, 1996-ban velem kezdte az óvodát, igaz, akkor én még óvodásként vettem ki a részem...   Tovább »

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram